E-mailadres vrijdag 23 september 2011 08:57 Afdrukken

Asten

Week v/d Toegankelijkheid Asten 

In de Week van de Toegankelijkheid van zaterdag 1 t/m vrijdag 7 oktober wordt landelijk aandacht gevraagd voor de toegankelijkheid van de straat en natuur.
 

 

PAT
In deze week houden lokale belangenbehartigers zoals het PAT (Platform Astense Toegankelijkheid) in Asten activiteiten om aandacht te vragen voor toegankelijke openbare ruimtes. Door de mensen van het PAT zullen in die week ook weer kaarten uitgedeeld worden om u erop te attenderen als uw fiets/auto of reclamebord overlast bezorgt. Deze keer wordt van geel overgestapt op oranje.

Aandacht
Zij hopen door deze actie er weer eens extra de aandacht op te vestigen zodat u niet de volgende keer een rode kaart krijgt: dan niet van het PAT maar van de officiële instantie die daartoe bevoegd is, want dan kost het geld. Tevens willen het PAT nog eens de rolstoeltoegankelijke wandelroutes, die op 13 april officieel geopend zijn, onder de aandacht brengen. Routekaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV, Beiaard- en Natuurmuseum en bij alle hotels en campings in Asten.

Terug naar overzicht nieuws >>>

 

 

Meest bekeken projecten

Error: Any articles to show

Meest bekeken producten

Error: Any articles to show

Adverteren

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden van Platform Toegankelijkheid?
 


Klik hier voor informatie

Contact

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen. Altijd binnen 24 uur bericht terug!
 

Naar contactpagina

Banner Banner Banner Banner