U bevindt zich hier: Leveranciers|Geleidelijnen en markeringen|TG Lining

Adres
De Droogmakerij 77, Heiloo, 1851 LX
Telefoon
072-5070153
TG Lining
TG Lining is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en aanbrengen van geleidelijnen en markeringen voor blinden en slechtzienden. Het zelf ontwikkelde, door gebruikers als 'ideaal' omschreven, concept wordt o.a. in Amerika, Europa en het Midden Oosten in de openbare ruimte, perrons, in musea, gemeente- en ziekenhuizen toegepast, vaak ter vervanging van bestaande uitvoeringen. TG wordt steeds vaker ingeschakeld om tevens de lay-out van een project te verzorgen.

Actuele projecten
‘Optimale’ geleidelijnen winkelcentrum Alkmaar

‘Optimale’ geleidelijnen winkelcentrum Alkmaar

Dikwijls wordt voor trappen in openbare ruimtes dezelfde kleur materiaal gebruikt als voor de rest van de bestrating. Hierdoor is de diepte voor voetgangers vaak moeilijk of zelfs te laat in te schatten. Hetzelfde was het geval op het plein van het winkelcentrum De Mare in Alkmaar.

Actuele producten
Optimale geleidelijnen

Optimale geleidelijnen

Waar een ‘natuurlijke obstakelvrije gidslijn’ ontbreekt kan een ‘kunstmatige gidslijn’ zeer nuttig zijn bij een visuele beperking. Ca. 3 tot 4 procent van de bevolking wordt door deze aandoening in hun meest elementaire communicatiemogelijkheid belemmerd: zelfstandig verplaatsen van A naar B.

De optimale ‘klanktegel’ markering

De optimale ‘klanktegel’ markering

De TG Lining klanktegel markering ondervangt alle bezwaren die de wereldwijd toegepaste markeringen hebben. Op ‘arm en stoklengte afstand’ is deze bij het aantikken  waarneembaar door een herkenbaar en luider klankverschil bij een lichte tik met de stok en door een herkenbare trilling in de hand.  

Meest bekeken projecten

Error: Any articles to show

Meest bekeken producten

Error: Any articles to show

Meest bekeken leveranciers

Adverteren

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden van Platform Toegankelijkheid?
 


Klik hier voor informatie

Contact

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen. Altijd binnen 24 uur bericht terug!
 

Naar contactpagina

Banner Banner Banner Banner